logo Tom Hermans

BETONTRAPPEN TOM HERMANS

BETONTRAPPEN IN RUWE BEKISTING

BETONTRAPPEN IN GLADDE BEKISTING / GEPOLIERD

MAATWERK IN BETON | INTERIEURBETON

hib_logo

Reviews: wat onze klanten zeggen:

reviews

We willen nog even van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken voor de goede samenwerking, zowel van jullie open communicatie, als naar de praktische werken.
Ook jullie gasten hebben proper werk afgeleverd en we konden goed merken dat iedereen bij jullie streeft naar een perfecte trap.Kortom zijn we zeer tevreden van het eindresultaat.

Dieuwertje en Wim.

reviews

Super tevreden van! Niet alleen het uitgevoerde werk maar ook de planning, opvolging en dienst na plaatsing! Echte vakmannen.

Emmanuel George

reviews
Zeer professioneel advies / manier van aanpakken. De offerte was gelijk aan de factuur (vinden we belangrijk) indien je op zoek bent naar een uniek, clean en uitzonderlijk mooie trap 1 adres. Zeer goede service/communicatie ! Zeer mooi resultaat dat boven onze verwachtingen lag. DS Vremde/Boechout
 
Dave Sips
reviews

Heel tevreden met onze “toog/balie” die in ons kantoor staat! Mooie intrede bij binnenkomst voor onze klanten. Bedankt voor de leuke samenwerking!

Laswerken Sprangers

reviews

Ongezien prachtig resultaat, snelle en transparante communicatie, vlekkeloze service. One of a kind!

Ann Doms

reviews
Pure Kempense degelijkheid. Correcte afspraken, perfecte planning en topafwerking.

Sepp van Dun
reviews

Een trap juist stellen is vakwerk. Laat dit dan ook doen door een vakman. Bij Tom Hermans bent u hiervoor op het juiste adres. Ik heb twee kwartslag trappen door Tom laten stellen en bekisten. Deze zijn tegelijk met verdiep gestort. Dit vraagt enige planning, maar bij Tom kan u hier op vertrouwen. Vervolgens twee mooi trappen gekregen, die goed lopen. Ook van de prijs gaat u niet schrikken, met de verschillende mogelijkheden die Tom biedt.

Lammert Nauta

reviews

Zeer goede vakman die weet waar hij mee bezig is , en alles tot in de puntjes nauwkeurig afwerkt. Echt een aanrader als u een mooie beton trap wil zetten of ander maatwerk in beton . Dit kan gaan van een verkoops toog in een winkel tot een bar in een café of een keuken blad gepolierd of opgeschuurd.

Jan Aerts

reviews

Topvakman! Absolute aanrader!

Kolonel Coffee

reviews

Super tevreden over Tom Hermans! Vakman, levert kwaliteit en lost op wanneer het even niet gaat zoals het zou moeten. Gaat door een mooi resultaat en totdat je tevreden bent. Goed in communicatie en planning. Alles tot in de puntjes geregeld en let op details. Daarnaast gewoon een heel leuke en aardige vent. Kan hem aan iedereen aanraden!

Dorien Tendijck

Bel ons

Deze website gebruikt cookies. Als je verder gaat op deze website accepteert u de  Cookies

Scroll naar top